AnTuTu rekordot döntött a OnePlus 12

0

Mindössze pár nap múlva, december 5-én bemutatják a OnePlus 12-t Kínában, amit egy nemzetközi debütálás is követ majd valamikor januárban. A gyártó, hogy fokozza a hangulatot az esemény előtt, megosztott egy fotót az új csúcsmodell AnTuTu tesztjéről, és bizony elég durva pontszámot kapott, meg is döntötte a rekordot.

Nyilván egy AnTuTu eredmény messze nem mérvadó, de azért mégiscsak mutat valamit egy készülék hardveres képességeiről. A vadonatúj Snapdragon 8 Gen 3-at láthattuk már teljesíteni néhány csúcsmobilban, a OnePlus 12 azonban ezeknél is erősebbnek bizonyult, összesen 2 333 033 pontot kapott.

Persze ehhez a kiemelkedő eredményhez minden bizonnyal az is kellett, hogy a telefonnak egy olyan variánsát teszteljék, amiben 24 GB RAM és 1 TB háttértár teljesít szolgálatot (az AnTuTu ezek méretét és sebességét is figyelembe veszi), meg persze jó eséllyel egy elég komoly hűtésről is gondoskodott a gyártó.

A OnePlus 12-t tehát december 5-én mutatják be a vállalat hazájában, a nemzetközi esemény pedig január 23-án várható, ami után Európában is megjelenhet a telefon.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid