A Redmi K70E mint Poco X6 Pro jelenik meg a nemzetközi piacon

0

A megfizethető zászlóshajók csapatát erősítik a Redmi K70 készülékek, amelyek egyelőre csak a kínai piacon elérhetők, de az egyikről már majdnem biztosan tudjuk, hogy meg fog jelenni a nemzetközi színtéren is. A Redmi K70E modellről van szó, ami Poco X6 Pro néven lesz kapható a kínai határokon kívül.

A thaiföldi NBTC hatósága adott nemrég tanúsítványt egy okostelefonnak, ami a 2311DRK48G modellszámot viseli, de nemrég az indiai BIS-nél is feltűnt ugyanaz a mobil, mégpedig a 2311DRK48C modellszámmal. Mivel a Redmi K70E a 2311DRK48C modellszámot viseli, nem nehéz kitalálni, hogy a három számsor ugyanazt a készüléket takarja, hiszen a “G” betű mindig a globálisan forgalomba kerülő Xiaomi termékek kódját zárja. A “C” Kínára, az “I” pedig értelemszerűen Indiára utal.

Mivel tudjuk, hogy melyik mobil szolgál majd a Poco X6 Pro alapjául, már ismerjük a jellemzőit is. Az okostelefon várhatóan 6,67 colos OLED képernyővel érkezik majd, a kijelző támogatja a 120 Hz-es képfrissítési rátát is. A panel mögött MediaTek Dimensity 8300-Ultra lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, amely mellé akár 16 GB RAM és 1 TB háttértár is kerülhet a választott konfigurációtól függően.

Redmi K70E

Az energiaellátás feladatát egy 5500 mAh kapacitású akkumulátor végzi, amely támogatja a 90 wattos gyorstöltést. Talán egyáltalán nem túlzunk, ha azt állítjuk, ennél jobban felszerelt készülék még nem volt a Poco X-sorozaton belül, már csak azt lenne jó tudni, hogy milyen áron tervezik értékesíteni a mobilt.

Kínában egyébként kicsivel 100 ezer Ft-nak megfelelő összeg alatt indul a Redmi K70E, a Poco néven futó nemzetközi változat ennél minden bizonnyal drágább lesz, de még így is jó vétel lehet.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid