Így néz ki belülről a Redmi K70 Pro

0

Még meg sem száradt a tinta a Redmi K70 széria bejelentésén, de már valaki ízekre szedte a Pro modellt. Az alábbi videónak köszönhetően betekintést nyerhetünk az okostelefon belsejébe, megcsodálva annak prémium komponenseit, illetve a mérnöki tudást, ami egymáshoz illesztette ezeket.

A Redmi K70 Pro az eddigi legmodernebb, legjobban felszerelt okostelefon a Xiaomi almárkájának kínálatában, amelynek meghajtásáért a legújabb Qualcomm csúcslapka felel. Az idén 10 éves Redmi tényleg odatette magát ezzel a mobillal, a nemrég publikált szétszerelős videó pedig részletesebb betekintést enged a borítása alá. Az okostelefon egyelőre csak a kínai piacon kapható, éppen ezért cseppet sem meglepő módon egy helyi videós volt az, aki elsőként szétszedte, vagyis a felvétel kínaiul van, de szerencsére létezik hozzá angol felirat.

Utóbbira mondjuk annyira nem lesz szükség, mert a látvány magáért beszél. A videó sok érdekességet elárul a telefon összeszerelésekor használt alkatrészekről, beleértve a kameraszenzorokat és más összetevőket. Informatív és relatíve rövid felvételről van szó, ami talán azoknak is tanulságos lehet, akik kevésbé bírnak műszaki vénával.

A Redmi K70 Pro 6,67 hüvelykes, 3200 x 1440 pixel felbontású, 120 Hz-es OLED képernyővel rendelkezik, amelynek maximális fényereje elérheti a 4000 nitet is. A megjelenítő mögött a már említett Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet dolgozik, 12, 16, vagy akár 24 GB RAM-mal, valamint a választott konfigurációtól függően 256, 512 GB, illetve 1 TB háttértárral kiegészítve.

A mobil hátoldalán optikai képstabilizátorral kiegészített, 50 megapixeles elsődleges, 12 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint 50 megapixeles, 2x optikai zoomra képes kamera foglal helyet, miközben az előlapra egy 16 megapixeles szelfikamera kerül. A videóban is látható hardveres összetevőket egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával, ami támogatja a 120 wattos gyorstöltést.

A legolcsóbb Redmi K70 Pro 160 ezer forintnyi jüant kóstál 12+256 GB-os konfigurációban, a legdrágább pedig 213 ezer forinttal megegyező értékű kínai valutába kerül, ebben már 24 GB RAM, valamint 1 TB háttértár áll a jövendőbeli tulajdonos rendelkezésére. A nemzetközi megjelenés részletei egyelőre nem ismertek, de remélhetőleg hozzánk is eljut majd a készülék.

Forrás: WekiHome via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid