AnTuTu rekordot döntött a “vízesés” kijelzős Vivo NEX 3

0

Nemrég mutatták be a Vivo új csúcsmobilját, a NEX 3-at, amely több érdekes fejlesztést is kapott, hardveresen pedig abszolút az élvonalba tartozik. Olyannyira, hogy nemrég lefuttatták a készüléken az AnTuTu-t, és elég durva eredmény jött ki.

Persze tudjuk, az AnTuTu pontszám nem minden, sőt, igazából nem sokat számít, de azért mégiscsak elárul valamit egy mobil nyers erejéről. És bizony a Vivo NEX 3 nincs híján ennek, ugyanis közel 500 ezer pontot (egész pontosan 497 858-at) szerzett a készülékben dolgozó Snapdragon 855+ chipset, illetve az ehhez tartozó egyéb hardverelemek, mint például a RAM és a tárhely. Egyébként a mobil 5G-s verzióját tesztelték, abból pedig az olcsóbb, 8 GB RAM-os változatot (kérhető 12 GB RAM-mal is).

A Vivo NEX 3-ról itt írtunk bővebben, egy remek készüléknek tűnik. A gyártó szerint a hajlított “waterfall” megoldás miatt a 6,89 colos AMOLED kijelző az előlap 99,6%-át foglalja el, de említést érdemel még a 64 MP-es Samsung főkamera, a pop-up szelfikamera, a 4500 mAh-s aksi, és a viszonylag kedvező ár. Az 5G-s, 8 GB-os modell átszámolva 810 dollárt kóstál Kínában, ami lányegesen olcsóbb, mint a “mainstream” csúcsmobilok, amelyek még nem is 5G-sek.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid