Apple és Samsung AKG fülhallgatók filléres áron

0

A komolyabb készülékekhez járó gyári fülhallgatók általában elég drágák szoktak lenni, ha külön akarjuk megvásárolni őket, most azonban meglepően jó áron lehet beszerezni az Apple és a Samsung termékét, amelyek természetesen más gyártók eszközeivel is használhatók.

Ritkán szoktunk Apple termékekről írni, de ha egy EarPods fülhallgatóra vágysz, akkor most érdemes lecsapni rá, ugyanis a Tomtop oldalán mindössze 9.99 dollárért szórják ki őket. A szállítás ingyenes, így durván 2850 Ft-ból kijön a füles.

A Samsung által felvásárolt AKG fülhallgatója még olcsóbb, mindössze 6.99 dollárt kérnek érte. Itt is van ingyenes szállítás, így kb. 2000 Ft-ból kijön a kütyü.

Tényleg eredetiek? Nos, ezek meglepően jó árak, szinte már hihetetlennek tűnnek, így joggal lehet azt gondolni, hogy biztosan valami kamuról van szó. A Tomtop azonban nem szokott hamis termékeket árulni az eddigi tapasztalataink alapján, és ki is van emelve, hogy eredeti cuccokról van szó. (Én már rendeltem is mindkettőből, nem nagy kockázat, kíváncsi leszek rájuk…)

Linkek még egyszer:

Garantálni nem tudjuk az eredetiséget, saját felelősségre rendelj!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid