A Mate 20 szériával együtt érkezik a Huawei gamer mobilja

0

Néhány hete reppentek fel az első hírek egy esetleges Huawei által megjelenő gamer mobilról, amit most gyakorlatilag maga a gyártó is megerősített.

Eddig is voltak olyan pletykák, hogy a Huawei egy különleges Mate 20 mobilon is dolgozik, ám mindenki azt hitte, hogy ez a Porsche Design változat lesz, ahogy azt már megszokhattuk tőlük. A minap azonban egy olyan bejegyzés jelent meg a Twitter oldalukon, amely egyértelműen egy játékosoknak szánt készülékre utal.

Rögtön a neve is kiderült, ami a Huawe Mate 20X lesz, és a Mate 20 és Mate 20 Pro mellett mutatják majd be a jövő héten. Az előzetes alapján különleges hűtést kap majd a jövevény, hogy a legdurvább játékok esetén se legyen gond a melegedéssel. Emellett egy combos aksira is számíthatunk, mivel kifejezetten hosszú játékidőt ígérnek.

Érdekes, hogy eddig sok konkrétum nem látott napvilágot a titokzatos mobilról, ám most hirtelen egész konkrét specifikációk szivárogtak ki. Ezek alapján egy hatalmas, 7.21 colos OLED kijelzőt kapunk Full HD felbontással, amit természetesen a Kirin 980-as chip hajt. Memóriából 4/6/8 GB-os verzió érhető majd el, a háttértár pedig 128 GB-tól egészen 512 GB-ig terjedhet.

Így tehát eggyel több okunk van rá, hogy várjuk az október 16-át, mivel a Huawei ekkor mutatja majd be a Mate 20, a Mate 20 Pro és a Mate 20X mobilokat, ráadásul érkezik még a Watch 2 GT okosóra és a Freebuds 2 Pro füles is. Jó kis rendezvény elé nézünk, az tuti!

Forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid