Április 8-án startol az Asus Padfone S Plus

0

A hazai szolgáltatók által is forgalmazott Asus Padfone sorozat nagy népszerűségnek örvendett egy időben a magyar felhasználók körében. Az ok egyszerű: aki megvett egy ilyen készüléket, az nem csak okostelefont vásárolt, hanem táblagépet is egyben. A tavaly októberben bemutatott Padfone S változat most kapott egy komolyabb ráncfelvarrást, és Padfone S Plus néven lesz majd kapható, elsőnek Malajziában.

A tajvani Asus sosem volt híján egyedi készülékkoncepcióknak, elég csak a nagy sikert arató Transformer szériára gondolni, ami olyan táblagépek egész sorát takarja, amelyek egy billentyűzetes dokkoló segítségével laptoppá alakíthatóak. A Padfone sorozatnál viszont az okostelefonok egy táblagépbe dokkolhatóak, amelyben még plusz akkumulátor is található, így ha szükségünk van egy nagyobb kijelzőre, nem kell másik készülékre beruháznunk.

Asus-Padfone-S-Plus--

Cikkem tárgya a tavaly 275 dolláros áron piacra dobott Padfone S feljavított változata, ami egy szintén kedvezőnek mondható 302 dolláros árcímkével fog érkezni, mégpedig április 8-án. Az imént említett összegért cserébe ígéretes specifikációkat kapunk: 5 hüvelykes Full HD megjelenítő, négymagos Snapdragon 801-es processzor, 3 GB RAM, 64 GB-os bővíthető belső tárhely és egy 4K videók készítésére alkalmas 13 megapixeles hátlapi kamera. Az előlapi modul csupán 2 megapixeles, viszont képes lesz Full HD felbontással mozgóképet rögzíteni, ami bizonyos esetekben jól jöhet.

asus padfone s plus

A készülék belsejében egy 2300 mAh-s akkumulátor lesz, amit a kilenc hüvelykes tabletdokkoló is képes tölteni. A mobilhoz kapunk egy 50 GB-os Asus webtárhelyet is, és a fenti kép alapján a táblagépes dokkolóhoz még extra billentyűzet is jár, aminek a segítségével még produktívabbá válhat a Padfone S Plus.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid