Áprilisban érkezik az Asus ROG Phone 7

0

Az Asus ROG Phone 6 sorozat tavaly júliusban debütált, de ezúttal a gyártó nem várja meg a nyári forróságot, hogy hivatalosan is leleplezze legújabb gamer okostelefonjait. Az Asus ROG Phone 7 a tavaszi szelek szárnyán érkezik, egy április 13-i eseményen fogják bemutatni – derült ki az ROG hivatalos Twitter-fiókján közzétett posztból.

A gamer mobil(ok) bejelentésére itteni idő szerint 14:00 órakor kerül sor, az eseményt élőben közvetítik majd, így az érdeklődők első kézből tudhatják meg, hogy mit kínálnak az újgenerációs ROG Phone készülékek.

Az alapmodell mellett valószínűleg egy Pro variáns is érkezni fog, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Geekbench nevű szintetikus tesztalkalmazás adatbázisában korábban nem kettő, hanem egyenesen három változata is feltűnt a ROG Phone 7-nek.

Ezeket a letesztelt prototípusokat cseppet sem meglepő módon Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet hajtotta, mindháromban 16 GB RAM teljesített szolgálatot.

Persze attól, hogy előzetesen nem tesztelték, még jöhet egy náluk is bivalyabb, 18 GB operatív memóriával szerelt változat is. Ami pedig a korábbi pletykákat illeti, 6,8 hüvelykes, Full HD+ felbontású, 165 Hz-es AMOLED megjelenítőt jósolnak az Asus ROG Phone 7-nek, amelynek energiaellátását állítólag egy 6000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja majd. A telep a hírek szerint támogatni fogja a 65 wattos gyorstöltést is.

A ROG bejelentése szerint egy új legenda érkezik, így még kíváncsibban várjuk, hogy leleplezzék a készülékeket.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid