Áprilisban jelenhet meg az LG új zászlóshajója

0

Egy koreai forrás – egy helyi szolgáltató – hivatalosan is megerősítette, hogy mikorra várható az LG következő zászlóshajója. Az okostelefonról persze még suttognak ezt-azt, aminek érdemes utánajárni.

Szóval az LG hazájában tevékenykedő szolgáltató hivatalos nyilatkozatának értelmében a vadonatúj zászlóshajó áprilisban lesz elérhető. Más források hozzátették, hogy a telefon márciusban lesz leleplezve, tehát nem az MWC expón, mint az elődje.

A koreai forgalmazás április 20-án indul, és ha a további pletykák igaznak bizonyulnak, pár héttel később Európában és az Egyesült Államokban is örülni lehet majd a készüléknek. Tavaly egyébként úgy történt, hogy a februári bemutató után március 10-én Dél-Koreában, majd ugyanabban a hónapban Európában is megjelent az LG G6.

Míg az előd bukás volt, az LG G6 széria már egész jól szerepelt

Tavaly decemberben az LG újra szervezte a vezetőségét, a mobilos részleg pedig egy új elnököt kapott Hwang Jeong-hwan személyében. Ez lesz az első csúcskategóriás okostelefon, ami a keze alatt fog megjelenni. A vérfrissítés biztató, ám a cég bennfenteseinek nem lesz túl sok ideje a megvalósításra, de természetesen mi azért reméljük a legjobbakat.

Az LG következő csúcstelefonja – ami nem biztos, hogy az LG G7 nevet kapja – várhatóan OLED megjelenítővel, írisz-szkennerrel és Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlettel hódítja majd meg a vásárlók szívét.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid