Árat emelt a Yettel, ennyit változtak a havidíjak!

0

A Telekomhoz hasonlóan a Yettel is növelte a havidíjait az inflációra és az emelkedő költségekre hivatkozva. A legtöbb lakossági, flottás és vállalati előfizetőre vonatkozik a drágulás.

A Yettel tájékoztatása szerint a KSH által meghatározott, 2022-re vonatkozó éves inflációs ráta alapján emelték a díjakat, vagyis 14,5%-kal drágultak az előfizetésekA lakossági előfizetőknél ez a számlás hangalapú és a hordozható internet tarifacsomagok havi díjaira vonatkozik, a perc- és SMS-díjakat viszont nem érinti, ahogy a kiegészítő szolgáltatások díjait sem.

A 2023. március 2-án bevezetett új lakossági hang és mobilinternet csomagokat az idei díjkorrekció nem érinti.

A havidíjakat március 14-én emelték meg, és az ezt követő első számla már tartalmazni is fogja időarányosan a korrigált összeget, április 14-től pedig már teljes egészében az új havidíjat fogják kiszámlázni.

Valószínűleg ez nem túl nagy vigasz az érintettek számára, de azért mindenképpen pozitív változás, hogy a havidíj növekedésére való tekintettel a roaming adatkeretet is megnövelték az 1. roaming díjzónában (amennyiben a tarifacsomagban biztosított adatkeret nem teljes egészében használható fel).

A további részleteket, a flottás és vállalati ügyfelekre vonatkozó pontosabb infókat, illetve a felmondással kapcsolatos tudnivalókat a Yettel díjkorrekcióval kapcsolatos tájékoztató oldalán olvashatod.

Forrás: Yettel

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid