Archos tabletek érkeznek LTE modemmel

1

A francia vállalat három új táblagépet jelentett be, amelyek a Helium márkajelzést fogják magukon viselni. A készülékek – ha minden igaz -, megfizethető ár mellett kínálnak majd LTE modemet és középkategóriás hardvert.

Az új tabletek a 70 Helium 4G, 80b Helium 4G, valamint a 101 Helium 4G neveket viselik, és természetesen mindegyiknek más méretű megjelenítője van. A legkisebb modell 7 colos, 1024×600 pixeles kijelzővel bír, amihez egy négymagos, 1.5 GHz-es MediaTek MT8732 processzor társul 1 GB RAM-mal, illetve 8 GB belső tárhellyel. A hátlapon egy 2 megapixeles kameramodul található, LED villanó társaságában, az előlapon pedig egy 0.3-as társa teljesít szolgálatot. Az operációs rendszer Android 4.4 KitKat, és két SIM kártyát is kezel egyidejűleg a készülék, ami nem mindennapi dolog a tabletek között.

Archos-80b-Helium-4G

A másik két modell hardveresen nem különbözik sokban a legelsőtől, a kijelzők mérete és felbontása tér el: a 80b Helium 4G-nek 8 colos HD (1280×800) felbontású, míg a 101 Helium 4G-nek 10.1 colos, és szintén HD felbontású megjelenítője van. Ezen felül, nyilvánvaló okokból kifolyólag eltér az akkumulátor mérete is, a középső modell egy 3600 mAh-s, míg a legnagyobb egy 6500 mAh-s telepet kapott. Az új tableteknek még nincs ára, és a megjelenés időpontját sem tudni, de szinte teljesen bizonyos, hogy a 2015-ös CES-en bemutatásra kerülnek mind.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid