Áremelés a Telenornál, a régebbi feltöltőkártyás ügyfelek hamarosan drágább csomagba kerülnek át

0

A telenoros feltöltőkártyát használóknak most érdemes résen lenni, ugyanis hamarosan átkerülnek egy újabb csomagba, ami megnövelt perc- és SMS-díjat jelent. (A cikket frissítettük az új csomag nyújtotta extra lehetőségekkel.)

A korábbi “Telenor Kártyás” tarifacsomagot április 8-tól kivezeti a Telenor, így mindenkit automatikusan áttesznek az új “Hello Kártyás” csomagba, ami többek között azt jeleni, hogy 19 Ft-ról 25 Ft-ra nő a hívások percdíja és az SMS-ek díja. A váltás mindenkinél a kivezetés utáni első egyenlegfeltöltéskor történik meg, vagyis az érintetteknek érdemes még április 8-a előtt feltölteni az egyenlegüket, ha azt szeretnének, hogy tovább maradjanak érvényesek a régebbi tarifák.

Az automatikus átállás egyébként azért történhet meg, mert az egyenlegfeltöltés a törvény szerint ráutaló magatartással történő új szerződéskötésnek minősül.

A Telenor azt írj, hogy a piaci igények változása miatt volt szükség az új csomagra, és szeretnének egy egyszerűbb, átláthatóbb tarifa- és szolgáltatásportfóliót. Úgy látják, hogy a feltöltőkártyás ügyfelek nagy része már okostelefont használ, és egyre többet mobilinternetezik, ezért a korábbi kártyás csomaghoz képest bővebb mobilnetes adatjegy-kínálatot nyújtanak. Az 5 GB-os adatjegy például ugyanannyiba kerül az új csomagnál, mint a régi tarifa esetében a 3 GB-os.

Igénybe vehetők továbbá úgynevezett 2in1 perc+net csomagok, amik mobiladatot és hívásperceket is tartalmaznak, a Hangjegy csomagoknál pedig a 30, 60 vagy 120 perc beszédet tartalmazó hetijegyekkel már akár 12,9 forintos percdíjért lehet telefonálni, illetve 300 forintért napi korlátlan beszédet is vásárolhatunk. Ezeken kívül egyéb, személyre szabott ajánlatok is elérhetőek a Telenor üzletekben, valamint a MyMenuben.

A Telenor szerint az új tarifák igen népszerűek a felhasználók körében, ezért elérkezettnek látták az időt, hogy a korábbi Telenor Kártyás csomagot kivezessék. Ennek egyébként az értékesítése már tavaly júliusban lezárult.

Ami még fontos, hogy az alábbi szolgáltatások az új Hello Kártyás tarifához már nem vehetők igénybe, ezért a tarifacsomag váltással automatikusan törlésre kerülnek:

  • MyTrio
  • Klikk
  • MobilOnline Start
  • Praktikum 10 perc
  • 5 perc után 0 Ft

Forrás: Telenor, via Hwsw.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid