100 ezer Ft alatt kínálhat Snapdragon 8 Gen 2 processzort a Realme GT Neo 6

0

A Realme GT okostelefonok sorozata hamarosan gyarapodni fog egy valódi zászlóshajóval, mégpedig a GT5 Pro képében, de az új sztár talán mégiscsak a GT Neo 6 lehet. A készülék durván nyomott áron kínál majd felsőkategóriás hardvert – derült ki a legfrissebb értesülésekből.

A Realme GT Neo 6 fejlesztése állítólag már javában zajlik, az okostelefon borítása alá pedig Snapdragon 8 Gen 2 chipset kerülhet a szóbeszédek szerint. Az újdonság alumínium kerettel és 2000 jüan alatti árazással debütálhat, ami azt jelenti, hogy kevesebb, mint 98 ezer forintba fog kerülni.

Előzetes render a készülékről

Természetesen ez a vételár a kínai piacra vonatkozik, ahol minden mobil olcsóbb, mint nálunk nyugatabbra, de ez az összeg rekord alacsony lesz egy olyan készülékért, amelyet a szóban forgó Snapdragon lapka hajt.

Korábban már napvilágra került egy render a Realme GT Neo 6-ról, a készülék dizájnja eléggé hasonlított a GT5-re, amelyet szintén Snapdragon 8 Gen 2 chipset hajt. Ennek az okostelefonnak az olcsóbb változata, amely a 150 wattos gyorstöltés képességét kapta, 3000 jüanba, vagyis olyan 145 ezer forintba kerül. Adott a kérdés: vajon milyen kompromisszumokba kerülhet a kedvezőbb ár?

Realme GT5

A választ valamikor jövőre kaphatjuk meg, amikor a Realme GT Neo 6 megjelenik. Addig is figyelmünket a GT5 Próra fordíthatjuk, ami nemsokára bemutatkozhat a nagyérdemű előtt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid