Asus Pegasus X002 – a tajvaniak is a középkategóriában támadnak

0

A Xiaomi annyira eltalálta a Redmi sorozatot, hogy manapság minden gyártó igyekszik méltó konkurenciát állítani ezeknek az olcsó, de egyébiránt egészen decens okostelefonoknak. Az Asus sem szeretne kimaradni a buliból, ezért megalkotta a Pegasus X002-t, ami a tulajdonságai alapján akár sikertermék is lehet a középkategóriában, amihez a mérsékelt 128 dolláros mindenképpen hozzájárul majd.

Asus Pegasus X002

A frissen bejelentett készülék egy teljesen új brand kezdete, tehát nem része a korábban elindított Zenfone sorozatnak, és egyelőre csak Kínában kapható. Az ár a már említett mérsékelt összeg, de ezért cserébe kellemes specifikációkat kapunk: 5 colos HD felbontású érintőképernyő, 8 megapixeles hátlapi kamera flash vakuval, elől egy 5 megapixeles modul található, van 2 GB rendszermemória, illetve 16 GB tovább bővíthető belső tárhely. A mobil lelke egy 64 bites MediaTek MT6732 chipset, aminek mind a négy Cortex-A53-as magját 1.5 GHz-re skálázták, mindezt a tajvani gyártó megfejelte egy 2500 mAh-s akkumulátorral, illetve duál SIM funkciókkal. Az LTE modem pedig csak hab a képzeletbeli tortán. A készüléken Android 4.4 KitKat fut az Asus saját Zen UI felhasználói felületével. Egyelőre még nincs szó nemzetközi értékesítésről, de Kínában már előrendelhető az okostelefon.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid