Atomstack A5 M30 lézergravírozó akcióban a Cafago oldalán

0

Egy lézeres gravírozó kiváló kiegészítője lehet egy kreatív hobbinak, vagy egy jól menő otthoni vállalkozásnak is. A Cafago jóvoltából most kedvezményes áron lehet hozzájutni egy népszerű és jól felszerelt modellhez, az Atomstack A5 M30-hoz, amelyet ráadásul európai raktárból, teljesen ingyenesen fognak kiszállítani. Így aztán nem kell aggódni a hosszú szállítási idő és a különböző járulékos költségek miatt sem. 

Az Atomstack A5 M30 lézeres gravírozó most 266,29 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából, amennyiben használjuk a TCA5M30 kupont a rendelés véglegesítése előtt, így a végösszeg magyar pénzre átszámítva nagyjából 86 800 Ft lesz. További részletek és megrendelés erre  linkre kattintva!

A gravírozó egy a korábbiaknál fejlettebb szemvédelmi kialakítást kapott, ami képes kiszűrni a működés közben keletkező UV fény nagyjából 97 százalékát, így elvileg szemüveg nélkül is nézni lehet, ahogyan a masina dolgozik. Az új modell esetében sokkal kényelmesebb és gyorsabb a lézer magasságának beállítása.

A masina tartós és könnyen szerelhető, a váz fémből készült, és mindössze 10-20 percen belül össze vagy szét lehet kapni. A gép 410 x  400 mm-es felületeket képes megmunkálni, és a legtöbb erre a célra fejlesztett alkalmazást támogatja, példának okáért LaserGRBL és LightBurn is simán használható.

Operációs rendszerek terén sem finnyás a masina, egészen Windows XP-ig visszamenőleg kompatibilis, de a Mac rendszerektől sem jön zavarba. A legtöbb gravírozási formátumot is támogatja, többek között az NC, BMP, JPG, PNG, és a DXF is alkalmazható.

Az Atomstack A5 M30 lézeres gravírozó most 266,29 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából, amennyiben használjuk a TCA5M30 kupont a rendelés véglegesítése előtt, így a végösszeg magyar pénzre átszámítva nagyjából 86 794 Ft lesz. További részletek és megrendelés erre  linkre kattintva!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid