Valódi fotókon a Samsung Galaxy S21 FE

0

Egyáltalán nem túlzás hányattatott sorsúnak nevezni a Samsung Galaxy S21 FE-t, amelynek megjelenését először elhalasztották, aztán állítólag kaszálták, majd újra ütemezték egy 2022 januári bemutatásra, no persze, ha addig nem változik semmi. Hogy a várakozás addig se lankadjon, lencsevégre kapták a megfizethető zászlóshajót.

Tagadhatatlanul vannak hasonlóságok a mostani Samsung Galaxy S20 FE készülékhez, pillantásunkat ugyanis egy teljesen lapos, 6,4 hüvelykes AMOLED képernyőre vethetjük, amelynek felső részén középre igazítva egy kivágás rejti majd a szelfikamerát.

A hátoldalon szemlátomást három képrögzítő egység foglal helyet, és akárcsak a Galaxy S21 modellek esetében, a kamerákat magában foglaló “dudor” úgymond “ráfolyik” az oldalsó keretre, viszont színében nem tér el a hátlaptól, ami természetesen műanyagból készült.

Hogy a várható technikai jellemzőkről is ejtsünk pár szót, a Samsung Galaxy S21 FE borítása alatt piactól függően Qualcomm Snapdragon 888 vagy Exynos 2100 végezheti a számításokat, nálunk nagy valószínűséggel az utóbbival kerül majd forgalomba.

Az okostelefon hardveres komponensei egy 4500 mAh kapacitású akkumulátorból nyerhetik a működéshez szükséges energiát, a telep támogatja majd a fordított és a hagyományos vezeték nélküli töltést egyaránt.

A mobil a színes egyéniségek kedvence lehet, mert a gyártó állítólag rengeteg árnyalatban elérhetővé teszi majd. Lesz fehér, levendula, krémszínű és fekete verzió, sőt, talán még további tónusokban is forgalmazni fogják.

Forrás: AbishekSoni via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid