Augusztusi kütyü akciók a Geekbuying oldalán, számos termék EU raktárról is elérhető

0

Kezdetét vette a nyár utolsó hónapja, és ezzel együtt a Geekbuying is akciókkal készült, melyekből szokás szerint mutatunk nektek néhány érdekes kütyüt, amik ráadásul EU raktárról elérhetőek.

Az augusztusi kiárusítás megint több dologból tevődik össze. Sok terméket kínálnak jelentős kedvezménnyel, és van néhány mindenre felhasználható kupon is, amelyekkel tovább csökkenthetitek a végösszeget. A teljes kínálat ezen a linken található.

Sok minden elérhető az EU-s raktárakból, és ezeket természetesen további költségek nélkül tudjátok megrendelni. Érdemes szétnézni a Poland Stock (lengyel raktár) és a Spain/Italy/Germany raktárak kínálatit, és ne felejtsétek el a kuponokat használni, melyeket a raktárak oldalain találtok majd.

Most is rengeteg mobilt lehet beszerezni kedvező áron, akciózzák például a Nubia készülékeket, de több Xiaomi telefont is kínálnak, amik ráadásul szintén EU raktárból elérhetőek. A teljes kínálatot itt találjátok. 

Egy másik promóció az okosotthont és a biztonságot helyezi előtérbe, ezzel kapcsolatos kütyüket áraztak le. Itt főleg kamerákra és lámpákra lehet jó ajánlatokat kifogni. Részletek ezen a linken.

Végül íme néhány akció, a legtöbb termék EU raktárból is kérhető:

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid