Megjelent a Fortnite Androidra, de egyelőre csak Samsung eszközökre tölthető

0

Az okostelefonos világ jelenlegi szenzációja a Samsung Galaxy Note 9 bemutatása, ahol az idei év egyik legerősebb és legsokoldalúbb telefonja került leleplezésre. A rendezvényen az Epic Games vezérigazgatója bejelentette a Samsunggal való együttműködésüket, amelynek egyik gyümölcse a Fortnite Android verziója, amit csak Samsung eszközökön lehet játszani. Egyelőre.

Az első remek hír az, hogy nem csupán a most bemutatott Galaxy Note 9 az egyetlen olyan készülék, amin a roppant populáris játékkal játszani lehet, egy rakás korábbi modell támogatja az alkalmazást, de róluk majd később. Persze akinek Note 9 vagy Tab S4 van a birtokában, kap exkluzív skint a játékhoz, amelynek szimplán csak “Galaxy” a neve. Itt egy kép is róla.

Ha előrendeled a Galaxy Note 9-et, 15000 V-Buck üti a markod, amiből játékbeli tartalmakat vásárolhatsz. Szóval, aki az újdonságokat birtokolja valóban kap néhány mások számára nem elérhető pluszt, de ha netán még ragaszkodsz a korábbi Samsung telefonodhoz, tabletedhez, akkor sem maradsz ki a jóból.

Jelenleg a következő készülékek alkalmasak a Fortnite Android futtatására: Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy Note 8, Galaxy Note 9, Galaxy Tab S3, Galaxy Tab S4. Ha hibákkal találkoztok, ne ijedjetek meg, a játék egyelőre egy nyitott béta állapotban van. Most pedig jöjjön a második és egyben legjobb hír: a Samsung exkluzivitása nem fog örökké tartani, és amikor az lejárt, más márkájú eszközökkel is játszhatóvá válik a Fortnite. Sajnos az alkalmazás nem lesz elérhető a Play Áruházból, a fortnite.com/Android linkre kell majd kattintani az app letöltéséhez. A linken megtalálható a támogatott eszközök teljes listája.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid