Az Asus “véletlenül” nyilvánosságra hozta a Zenfone 10 árát

0

Az Asus 2022 júliusában mutatta be a Zenfone 9-et, így ha a gyártó a tavalyihoz hasonló időbeosztás mentén intézi a dolgait, hamarosan számíthatunk a Zenfone 10 érkezésére. Habár a bejelentés dátumát még nem hozták nyilvánosságra, nagyon úgy tűnik, hogy a cég véletlenül leleplezte az okostelefon árazását.

Az Asus nemrég indított egy oldalt a Zenfone 10 kamerájának vaktesztelésére, illetve visszajelzések gyűjtésére. Akik részt vesznek ebben a programban, a megjelenés után nyerhetnek egy Zenfone 10-et.

A promóció részleteit ugyan nem tolják a legnagyobb betűkkel a képünkbe, de azért szerepel egy rész a hozzávetőleges kiskereskedelmi értékkel, ami 749 dollár. Ez magyar pénzben nagyjából 259 ezer forintot jelent, de hozzánk valószínűleg egy ennél borsosabb áron érkezik majd a tajvaniak zászlóshajója.

Mondjuk a gyártó nem írja, hogy ez milyen memória/háttértár konfigurációra érvényes, vagyis az összeg lehet az alapmodell, vagy egy másik variáns vételára is. Mindenesetre nem ez az első alkalom, hogy hallunk a Zenfone 10-ről. Az okostelefont nagyjából egy hónappal ezelőtt a Geekbench adatbázisában vette észre pár szemfüles illető.

Az ottani listázás leleplezte, hogy a készülék belsejében Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet zakatol majd, a tesztelt modell belsejében 16 GB RAM szolgált, miközben Android 13 operációs rendszert futtatott. Ennél többet a Geekbench nem is igazán fed fel a hardveres jellemzőket illetően, de azért keringenek bizonyos szóbeszédek.

Ezek értelmében az okostelefon 6,3 colos, 120 Hz-es AMOLED megjelenítővel lesz felszerelve, a belső tárhely kapacitása elérheti a 256 GB-ot, a hátoldalra pedig egy optikai képstabilizátorral kiegészített 200 megapixeles elsődleges kamera kerület. Már ezek sem gyenge specifikációk, de a gyártó állítólag mindezt megfejeli egy IP68 minősítésnek megfelelő külső borítással, valamint egy 67 wattos gyorstöltést támogató, 5000 mAh kapacitású akkumulátorral.

Forrás: Android Authority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid