Az eddigi legdurvább tablettel jön a Google!

1

Új Google tablet van készülőben 4GB RAM-mal, 128GB beépített tárhellyel és brutális Tegra K1 processzorra. Persze ez mind semmi ahhoz képest, hogy a készülék képes lesz 3D-ben feltérképezni a környezetét.

Az új tablet egyébként a Project Tango folytatása, aminek az első lépése egy 3 dimenziós feltérképezésre alkalmas szenzorokkal ellátott mobil megalkotása volt. Ugyanezt a képességet kapja meg most az új táblagép is.

A 7 colos tablet 1920×1080 pixeles felbontással jön, és mint ahogy már említettük, a Tegra K1 hajtja majd, ami az egyik legerősebb mobilos processzor jelenleg. A 4GB RAM és a 128GB ROM sem túl gyakori, nem igazán láthattunk eddig ehhez fogható tabletet.

project-tango-tablet

A készülékben elöl egy darab 120°-os nagylátószögű kamera lesz, hátul pedig egy mélységérzékelő, egy mozgásérzékelő és egy másik 4 megapixeles kamera.

A készülék elsősorban a fejlesztőket célozza meg, és mindössze 4000 darab kerül belőle eladásra a hírek szerint. Az ára stílusosan 1024 dollár lesz, a megjelenés pedig jövő hónapban várható.

TechCrunch

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid