Az egyik legaranyosabb reklám, amit valaha láttál!

0

Valamit tudnak az LG-nél, mivel a legújabb LG G Pro 2 reklámjukat nagyon eltalálták. Egy aranyos kiskutyával mutatják be a telefon fotózási képességeit, amivel többek között a kép elkészülte után is tudunk állítani a fókuszon, és így a homályos részek kiélesíthetőek.

http://www.youtube.com/watch?v=6ACPyK_Uz_c

Az LG G Pro 2 egyébként nagyon komoly telefon lett. A kijelzője egy hatalmas, 5.9 colos darab, ami Full HD felbontású és IPS Plus panelt használ. A hardver is igen erős, ugyanis a négymagos Snapdragon 800-as processzor hajtja a készüléket, aminek a magjai 2.26GHz-en órajelen üzemelnek. Ehhez ráadásul jön még 3GB RAM és 16 vagy 32GB-os belső memória.

lg-g-pro-2-reklam

A kamerája is nagyon jó az LG új zászlóshajójának. A full HD-s előlapi kamera mellé kapunk egy 13 megapixeles, optikai képstabilizátoros hátsó kamerát, amivel 2K-ban vehetünk fel videót 30 FPS-sel, de akár lassított felvételekre is van lehetőség, 60 FPS-t tud 1080p-ben és 120 FPS-t 720p-ben. És persze sok más extra mellett van lehetőség az utólagos fókusz állítására a fényképeknél, mint ahogy az a videóban is látszik.

Ha tetszett a videó, akkor oszd meg az ismerőseiddel! :)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid