Az egyik szolgáltató kikotyogta a Samsung Galaxy S21 széria hivatalos árait

0

Már eddig is voltak pletykák a Galaxy S21 mobilok áráról, most azonban szinte teljes bizonyossággal kiderültek a pontos európai összegek, ugyanis az egyik belga szolgáltató oldalán idő előtt élesítették az új készülékek adatlapjait. Azóta törölték ezeket, de valakinek sikerült lementeni az oldalakat.

A belga Voo szolgáltató tette közzé véletlenül az új csúcsmobilokkal kapcsolatos ajánlatait. Nyilván a sárgával kiemelt előfizetéses árak számunkra nem mondanak sokat, de fölöttük áthúzva ott vannak a hivatalos listaárak is.

Ezek alapján az alábbi árakon kerülnek majd forgalomba a készülékek (128 GB-os, 5G-s alap verziók):

  • Samsung Galaxy S21: 849 euró (~305 ezer Ft)
  • Samsung Galaxy S21+: 1049 euró (~376 ezer Ft)
  • Samsung Galaxy S21 Ultra: 1399 euró (~502 ezer Ft)

A magyarországi összegek kicsit magasabbak lehetnek, a hazai pontos árak még nem ismertek.

A most kiderült belga árak egyébként teljesen megegyeznek azokkal, amelyeket korábban egy másik megbízható forrás, a 91Mobiles közzétett, tehát most már szinte biztosra vehető, hogy ezek lesznek a végleges összegek a legtöbb európai országban.

Samsung Galaxy S21

Ha ez elődökhöz hasonlítjuk az árakat, akkor az alap modellek valamivel olcsóbbak lesznek, ugyanis tavaly a Galaxy S20 4G-s és 5G-s verziója 899, illetve 999 eurós áron nyitott. A Galaxy S20+ pedig 999 euróba került 4G-s kiadásban, míg az 5G-s modell 1099 euróba. Az árcsökkenés azonban magával hozza a műanyag hátlapot, a kijelzők felbontása Full HD+-ra csökken, és a hajlítás is eltűnik, mondjuk ez utóbbinak bizonyára sokan fognak örülni.

Az igazi csúcsmodell, a Galaxy S21 Ultra viszont kicsit többe kerül majd, mint a tavalyi verzió, 1349 helyett 1399 euró lehet az ára.

A Samsung Galaxy S21 szériát január 14-én mutatják be, és január 29-étől lehet majd megvásárolni a készülékeket világszerte.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid