Az eredetinél vékonyabb Apple Watch utánzat érkezett

0

A cikkben szereplő készülék ugyan nem Androidot futtat, de talán van annyira érdekes, hogy megérdemeljen pár sort lapunk hasábjain. A kínai Cubot olyan Apple Watch hasonmást készített, ami vékonyabb az eredetinél, ráadásul nagyságrendekkel olcsóbb is annál. 

A Cubot maga is a karcsúsággal reklámozza termékét, ami mindössze 8.8 mm vékony, ezzel pedig tényleg légiesebb az Apple okosórájánál. Az R8 45×44 mm-es házában egy 1.54 hüvelykes IPS panel feszít, amelyen 240×240 pixel terpeszkedik. A kijelzőt védő üveg karcálló, az óra burkolata pedig elviekben ellenáll a víznek, de hogy pontosan milyen IP szabvány szerint, az még nem tudjuk. A kütyü lelke egy MediaTek MTK2501 processzor, ezen túlmenően kapott még 24 MB RAM-ot és 32 MB belső tárhelyet, a mobilitást pedig egy 250 mAh-s akkumulátor szavatolja.

cubotr8-smartwatch-01cubotr8-smartwatch-06

Az okosóra Bluetooth 4.0 segítségével kommunikál a telefonokkal, és egy rakás hasznos szenzort is tartalmaz (lépésszámláló, légnyomásmérő, magasságmérő stb.) A ára pedig nem hangzik olyan vészesen, nagyjából 67 dollárba kerül a Cubot R8.

GizChina, ComeBuy

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid