Az iPhone 8 előtt érkezhet a Samsung Galaxy Note 8

2

Jelen pillanatban a Samsung mobiltelefonjainak legfelsőbb szegmensét a Galaxy S8 család tagjai jelentik, de már bemutatásuk óta repkednek a kósza pletykák a következő csúcsmodellekről. Az egyik legtöbbet emlegetett természetesen a Galaxy Note 8, amiről már sok mindent lehetett hallani. és most a várható bemutató ideje került reflektorfénybe, más egyéb dolgok mellett. 

A legtöbb értesülés szerint a készülék duál hátlapi kamerákkal, valamint egy egészen nagy, 6.3 colos megjelenítővel érkezhet, amelynek mindkét oldala hajlított lesz.

Állítólagos renderkép a Not 8-ról

Ennél a méretnél szinte adja magát, hogy megmarad a jelenlegi csúcsmodellek esetében megismert 18.5:9 képarány, illetve a szinte káva nélküli kialakítás, így a telefon nem sokban fog különbözni a Galaxy S8+-tól. Ha így lesz, a Samsungnak egy csomó egyéb extrát kell a mobilba pakolnia, hiszen az Infinity Display önmagában már nem fogja ámulatba ejteni a potenciális vásárlókat.

A legújabb pletykák szerint a Galaxy Note 8 valamikor augusztusban kerülhet bemutatásra, egészen pontosan a nyári hónap végén. Ezzel a dél-koreai cég beelőzné az almás konkurenciát, hiszen az Apple csak valamikor később, valószínűleg szeptember folyamán mutatja be az iPhone 8-at.

Normális esetben a Samsung a szeptemberi IFA kiállításokon szokta leleplezni az éppen aktuális Galaxy Note generációt, ám már tavaly is előre hozták a bemutatót, hiszen a Note 7 augusztus 2-án debütált. Ennek mondjuk nem lett jó vége, de idén remélhetőleg kevésbé siettetik majd a megjelenést.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid