Az LG L90-re is megindult az Android 5.0 frissítés

0

Az LG viszonylag hamar frissítette a G3-as csúcsmobilját Lollipopra, és a G2 új szoftvere is megérkezett már bizonyos országokban. Most azonban úgy néz ki, hogy a középkategóriát sem hanyagolja el teljesen a dél-koreai gyártó, ugyanis az LG L90 Android 5.0-s szoftvere is felbukkant.

Az LG nagyjából egy éve mutatta be a középkategóriás L90-et, ami 4.7 colos IPS kijelzőjével, Snapdragon 400-as processzorával és 8 megapixeles hátlapi kamerájával még ma is egész korrekt kis mobilnak számít.

lg-l90-napidroid-11

Az általunk is tesztelt L90 gyárilag Android 4.4-es rendszerrel jelent meg, most azonban megindult a készülék dual SIM-es változatának Lollipop frissítése Indiában. A telepítéshez kb 780 MB-nyi adat letöltése szükséges, azt azonban még nem tudjuk pontosan, hogy milyen változásokat hoz az új rendszer.

A jó hír tehát, hogy az LG az L90-re is kiadja a Lollipopot, ami remélhetőleg hazánkba is eljut egyszer. Az LG G2 mini pedig nagyon kevésben különbözik az L90-től, így minden bizonnyal erre is jön majd az Android 5.0.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid