Az olcsóbb kategóriában hódíthat a Poco C31

0

A Poco az alacsonyabb árkategóriában is igyekszik korrekt készülékeket biztosítani a vásárlók számára, a legújabb ilyen jellegű próbálkozásuk a Poco C31, ami a tavaly Indiában forgalomba helyezett Poco C3 folytatása. A készülék szerény, de a mindennapos felhasználásra abszolút alkalmas hardvert kínál rendkívül nyomott áron.

A most bemutatott okostelefon belsejében MediaTek Helio G35 lapkakészlet teljesít szolgálatot, amely mellé akár 4 GB RAM is kerülhet,64 GB háttértár mellett, utóbbi ráadásul bővíthető micro SD kártyával.

A készülék egyébként simán boldogul egy akár 512 GB-os memóriakártyával is.

A Poco C31 előlapját egy 6,53 hüvelykes, 20:9 képarányú HD+ megjelenítő foglalja el, amely TUV Rheinland Reading Mode tanúsítvánnyal büszkélkedhet, vagyis kíméli a szemet a csökkentett kékfény kibocsátásnak köszönhetően.

A megjelenítő felső részén egy csepp alakú szenzor sziget található, ide szerelték az 5 megapixeles előlapi kamerát.

Ami pedig a hátlapi képrögzítő egységeket illeti, az elsődleges modul egy 13 megapixeles érzékelő, amelyet 2 megapixeles makró, valamint szintén 2 megapixeles mélységérzékelő szenzor egészít ki. A kamerarendszer alatt látni egy márkalogót, kicsit lentebb pedig egy ujjlenyomat-olvasóra lehetünk figyelmesek.

A Poco C31 nem lett vízálló, de gumírozott tömítéseket és P2i nanobevonatot kapott, így a hálózati kártya tálcája és a csatlakozók rendelkeznek némi védelemmel a porral és a vízzel szemben. A Poco újdonsága Android 10 operációs rendszert futtat, ami nem a legújabb, viszont a márka büszke arra, hogy a készüléket egy teljesen reklámoktól mentes felhasználói felülettel kínálja vásárlói számára.

Az okostelefon hardveres komponensei egy 5000 mAh kapacitású akkumulátorból nyerik a működéshez szükséges energiát, a gyártó állítása szerint a telep 1000 töltési ciklust is ki fog bírni.

A Poco C31 kék és szürke árnyalatokban kerül forgalomba, egyelőre csak Indiában. Ott egyébként már 100 eurónak megfelelő helyi pénzért be lehet szerezni a legolcsóbb, 3/32 GB-os változatot, de a 4/64 GB-os kiszerelés sem kerül többe 110 eurónál.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid