Képeken és videón az Oppo új csúcsmobilja

0

Számos előjel arra utal, hogy a kínai Oppo még ebben a hónapban piacra fogja dobni az R15 elnevezésű készüléket, ami az R11-et lesz hivatott váltani, és 400 eurónál várhatóan kevesebb lesz az árcéduláján. Hála a TENAA hivatalának, tudunk már ezt-azt a készülékről, és nagyobbik társáról az R15 Plus-ról, most pedig kiszivárgott televíziós reklám és sajtóképek árulkodnak a telefonok dizájnjáról. Notchak, notchak, mit is látunk itt…

Nos, igen, az ázsiai gyártó is beszállt azok közé a manufaktúrák közé, amelyek a kijelző körüli kávákkal vívott harcban beáldozzák a jó ízlést, akarom mondani az Apple-höz hasonló módon egy szigetecskére helyezik el a szükséges érzékelőket, valamint az előlapi kamerát. Az Oppo R15 megjelenítője 6.28 hüvelykes lesz 19:9 képernyőaránnyal, valamint 2280×1080 képpontos felbontással.

A vékony keretekkel szegélyezett, és felül aprócska bevágással ellátott AMOLED megjelenítő mögött egy jelenleg még ismeretlen nyolcmagos processzor fog dolgozni, amelyet akár 6 GB RAM is segíthet a feladatok végrehajtásában, mégpedig egy Android 8.1 Oreo rendszerrel karöltve. A belső tárhely kiszereléstől függően 128 GB is lehet, ami memóriakártyás bővítés nélkül is bőséges.

A mobil előlapi kamerája 20 megapixeles felbontással rögzíti a csinos önfotózókat, míg a hátlapra szerelt duál kamerakészlet 16, valamint 5 megapixeles érzékelői alkalmasak lesznek minden más fontosabb pillanat megörökítésére. Az Oppo R15 várhatóan egy Dream Mirror, valamint Plus változatot is kapni fog. Sajnos ezekről a variánsokról egyelőre alig tudni bármit, a Dream Mirror esetében a megkülönböztethetőséget talán formatervi, esetleg színi – fehér és kék – eltérés biztosítja majd. Magát az R15-öt vörös, valamint fekete színben lehet majd megvásárolni.

Mindez annyiban érint minket, hogy valószínűleg ugyanezt a házat és dizájnt kapja majd a OnePlus 6 is, hiszen a két márka ugyanahhoz az anyacéghez tartozik, és korábbi modellek esetében is ez volt a gyakorlat.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid