Az utóbbi idők leghasznosabb újítása jön a Google Térképbe

0

Imádni fogják az autósok a Google Maps új funkcióját, a térkép ugyanis jelezni fogja a traffipaxokat, sőt, egyes felhasználók már meg is kapták ezt.

A Waze (ami egyébként szintén a Google tulajdonában áll) egyik leghasznosabb funkciója, hogy figyelmeztet a sebességmérésre, sok felhasználó főként emiatt használja az appot. Hamarosan azonban ugyanerre képes lesz a Google Térkép is, amely szintén kijelzi majd a traffipaxokat, sőt, hangosan figyelmeztet is, ha közeledünk egyhez. Emellett hasznos lehet még a sebességhatár funkció, ami kiírja, hogy mennyivel lehet menni az adott útszakaszon, valamint azt is, hogy mi mennyivel haladunk éppen.

Jó hír, hogy a Google már élesben teszteli az újítást, néhány felhasználónál már fel is tűnt, de azt sajnos még nem tudni, hogy mikor válik szélesebb körben is elérhetővé. A frissítés egyébként minden bizonnyal szerver oldali lesz, tehát nem a Play Áruházban kell majd keresni a Google Maps új verzióját, hanem a vállalat távolról fogja aktiválni a funkciót.

Forrás: AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid