Ekkor jön az 5G-s Xiaomi Mi MIX 3

0

A Xiaomi tavaly október végén mutatta be a Mi MIX 3-at, és már akkor szó esett egy későbbi 5G-s verzióról, ami hamarosan valósággá válhat, sőt, úgy néz ki, hogy Európában is kapható lesz.

A legfrissebb hírek szerint az MWC expón, egész pontosan február 24-én leplezik le a Xiaomi Mi MIX 3 5G-s verzióját. A készülék természetesen már Snapdragon 855-tel érkezik, annak is a fejlettebb kiadásával, ami X50-es 5G modemet tartalmaz.

Azt még nem tudni, hogy a chipseten kívül más változik-e, de a Xiaomi valószínűleg a Mi 9-re is tartogat néhány nagyobb újítás, mint a komolyabb gyorstöltést, a továbbfejlesztett kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, vagy az új kamerarendszert.

Sajnos az 5G-s Xiaomi Mi MIX 3 áráról egyelőre nincs információnk, és azt sem tudni, hogy mikortól lesz kapható, de valószínűleg Európában is megjelenik majd. Ha valóban bemutatják a készüléket február 24-én, akkor utána már többet fogunk tudni.

 

Egyébkén most az eredeti Xiaomi Mi MIX 3-at (Global verzió) nagyon jó áron, 500 dollár alatt (kb. 140.000 Ft) lehet megrendelni a limitált MIMIX3YCC kuponnal a GearVita oldalán. Válaszd a vámmentes EU Priority Line szállítást! (A kupon a fekete színre jó.)

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid