Bakeey Mi5 okosóra: Bluetooth 5.0, kihangosítás és véroxigénszint mérés fillérekért

0

A Bakeey Mi5 egy meglepően olcsó okosóra, ám ennek ellenére vízálló külső burkolattal, valós idejű pulzusméréssel, alvásmonitorozással, kamera és médialejátszó vezérléssel, valamint minden szükséges hardverrel rendelkezik ahhoz, hogy a telefon helyett a készüléken fogadjuk a bejövő hívásokat. A kütyü ideális társa lehet bárkinek, akinek nincsenek speciális elvárásai egy okosórát illetően, fontos számára az elegáns külalak, a sportos életmód, és a visszafogott árazás.

A Bakeey Mi5 okosóra szállítással együtt most nagyjából 6.300 forintnak megfelelő összegért rendelhető a Banggood webáruházából. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Dizájn

Erről igazából nem lehet túl sokat beszélni, mert a vak is látja, hogy a készülék elsősorban az Apple Watch mintájára készült, akinek bejön ez a szögletes modern formaterv, az ezt a készüléket is kedvelni fogja. Az óra szíja cserélhető, így mindig az egyéniségünknek és/vagy hangulatunknak megfelelően tündökölhet a csuklónkon.

Az óra nem csupán jól néz ki, de rendelkezik némi ellenállással az elemekkel szemben, amiről az IP67 besorolás biztosít bennünket.

Bár a kijelző, amelyről mindjárt beszélni fogunk, érintésérzékeny, az órát egy multifunkciós fizikai gombbal is irányíthatjuk. A szerkezet 42 x 37 x 11 mm-es dimenziókkal rendelkezik.

Kijelző

A Bakeey Mi5 okosóra megjelenítője 240 x 240 képpontot állítsd csatasorba egy 1,54 colos négyzet alakú felületen.

A felhasználó választhat több számlap közül, így az óra ily módon is testreszabható.

Funkciók

Az okosóra burkolata alatt egy Bluetooth 5.0 modem található, amelynek köszönhetően bármilyen modern mobil operációs rendszert futtató telefonnal, esetlegesen táblagéppel párosítható. A Bakeey Mi5 rendelkezik beépített mikrofonnal és hangszóróval, így a hívásokat Knight Rider stílusban az óra segítségével is fogadhatjuk.

Az óra rendelkezik beépített lépésszámláló, pulzusmérő, alvásmonitorozás, valamint véroxigén mérő funkcióval. A Bakeey Mi5 számos sport üzemmóddal is bír, ezek között megtalálható a kerékpározás, a séta, a futás és még sok minden más.

Az okosóra képes a párosított eszköz kameráját, valamint annak médialejátszóját vezérelni.

A zenét egyébként az kütyü hangszóróján keresztül is élvezhetjük.

Üzemidő

Az óra burkolata alatt egy 200 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően elérhető az akár 7 napos üzemidő is normál használattal, míg a készenléti idő 15 napos is lehet. A töltés mágneses kábellel történik, és nagyjából három órát vesz igénybe.

A Bakeey Mi5 okosóra most magyar valutára átszámítva nagyjából 6.300 forintnak megfelelő összegért rendelhető a Banggood jóvoltából. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid