Bakeey Y10 bemutató – vízálló okosóra Bluetooth hanghívással 6 ezer Ft alatt

0

A Bakeey Y10 okosóra a külsejét egyértelműen a Huawei Watch GT 2-től örökölte, ám a készülék nem csupán a csinos és egyben vízálló külső burkolat, hanem a hanghívások indítása miatt is érdemes a figyelemre, Ráadásul a ketyere a gyártótól megszokott módon barátságos árral rendelkezik, így akinek vágya a Knight Rideres telefonálás, de nem akar plusz SIM kártyát applikálni, annak kiváló választás lehet a készülék.

A Bakeey Y10 okosóra most a Banggood webáruház jóvoltából mindössze 15,99 dolláros áron rendelhető elő, ami magyar pénzben nagyjából 5 800 forintot jelent szállítással együtt. Vámolni pedig tutira nem fogják a kis érték miatt. További részletek és rendelés ezen a linken!

Külső és kijelző

Az óra dizájnja nem gyengén a Huawei Watch GT 2 formatervére hajaz, persze nem totális koppintás, de nem lehet elmenni mellette szó nélkül. Ám mivel az eredeti messze nem egy csúf masina, és a Bakeey alternatívája sokkal olcsóbb, mi ezt inkább erényként fogjuk kezelni.

A szíjakat lehet cserélni, a ház pedig kérhető ezüst és fekete árnyalatokban, ráadásul az IP68 minősítésnek köszönhetően a készülék jól bírja a vizet és a port is.

Ami a térbeli jellemzőket illeti, egy 42 x 42 x 12 mm-es, valamint 30 grammos modellel van dolgunk.

A megjelenítő kellemesen méretes, az 1,54 colos kijelző 240 x 240 pixeles felbontással büszkélkedhet, a számlapok pedig természetesen cserélhetőek, van alapból egy csomó, és még letölteni is lehet.

Funkciók

A Bakeey Y10 okosóra ideális társa lehet minden aktív életet élő felhasználónak, hiszen az ilyen örökmozgó emberek megtalálnak mindent, amire vágynak, lesz pulzusmérő, lépésszámláló, sőt, korlátozott módon, de lehetséges a vérnyomás, valamint a vér oxigénszintjének számítása is, de ne várjatok orvosi szintű precizitást. Alvásmonitorozás és persze a mozgás figyelmeztető opció egészíti ki a felhozatalt.

Az óra fontos eleme a Bluetooth 4.0 modem, amelynek köszönhetően minden Android és iOS operációs rendszert futtató eszköz párosítható lesz. Ha létrejött az összeköttetés, értesítéseket kapunk a szöveges üzenetekről, az alkalmazásokkal kapcsolatos változásokról, a hívásokat pedig fogadni is lehet, köszönhetően a beépített mikrofonnak és hangszórónak.

Sőt, a hívásokat immáron az óráról is lehet indítani, ami elképesztően komfortos tud lenni bizonyos helyzetekben.

Az ébresztő, a dátum kijelzés, az időjárás alkalmazás, a kamera és a lejátszó irányítása csak hab a tortán.

Ha szeretnénk a legtöbbet kihozni az órából, akkor a párosított eszközre telepítsük az óra saját alkalmazását is.

Üzemidő

A Bakeey Y10-ben egy 200 mAh kapacitású akkumulátorral fogunk találkozni némi szerelést követően, ami egyetlen, nagyjából 2 órás töltési időt követően képes akár 14 napos készenlétet is biztosítani. Normál használattal az 5 napos működés a reális, a töltés pedig mágneses kábellel történik, ami része a csomagnak.

A Bakeey Y10 okosóra most a Banggood webáruház jóvoltából mindössze 15,99 dolláros áron rendelhető elő, ami magyar pénzben nagyjából 5 800 forintot jelent szállítással együtt. Vámolni pedig tutira nem fogják a kis érték miatt. További részletek és rendelés ezen a linken!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid