Baráti árú 8 hüvelykes táblagép a Huaweitől

0

A Huawei útnak indította a Honor család legfrissebb tagját, a 3G képes T1 tabletet. A pénztárcabarát Android 4.3-at futtató készülék még a hónap végéig eljut az európai polcokra, és 130 eurónál nem kérnek majd többet érte. 

Az árához képest a tablet cseppet sem tűnik egy olcsó ócskaságnak. Alumínium unibody házzal rendelkezik, ami egyrészt nem megszokott ebben az árkategóriában, másrészt abszolút prémium érzetet kelt majd a felhasználókban. Hardveres specifikációk terén is hozza a T1 az elvárhatóakat: Qualcomm Snapdragon 200 négy darab 1.2 GHz-es maggal, 1 GB RAM, 8 GB bővíthető tárhely, 8 colos HD felbontású kijelző. A tableten lesz két kameramodul is: az előlapon egy  0.3 megapixeles, a hátlapon pedig egy 5 megapixeles.

huawei-honor-t1.1

Dimenzióit tekintve a maga 210.6 x 127.7 x 7.9 mm-es méreteivel, valamint a 360 grammos súlyával egy egészen könnyed, és kényelmes használatot ígérő készülék benyomását kelti a Honor T1. Mindezek ellenére a burkolat alatt bőven jutott hely egy 4800 mAh-s akkumulátor számára is, ami ezekkel a hardveres specifikációkkal hosszú üzemidőt biztosíthat.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid