Beépített böngészővel egészülhet ki a Facebook alkalmazás!

1

Mostanában leginkább arról szólnak a híre, hogy a Facebook ráerőlteti a mobilos felhasználókra a Messengert, és ennek nem éppen pozitív a fogadtatása. Persze a fejlődés nem áll meg, és most fény derült a Facebook legújabb fejlesztésre.

A Facebookon megjelenő posztok egy része linket tartalmaz, és ha erre rákattintunk, akkor az az alapértelmezett böngészőnkben nyílik meg. Ez azonban nem a legmegfelelőbb megoldás, hiszen így két alkalmazás között kell váltogatnunk. Ehhez kapcsolódik a Facebook egyik friss újítása, ami tulajdonképpen annyit jelent, hogy egy saját böngészővel egészítik ki az appot.

facebook-bongeszo

A beépített böngésző persze csak a legszükségesebb funkciókat tartalmazza majd, ráadásul ki is kapcsolhatjuk az linkek ezzel történő megnyitását.

Az új fejlesztés eddig csak nagyon kevés felhasználónál jelent meg, és semmi biztosat nem tudunk a jövőjéről. Lehet, hogy hamarosan bárki számára elérhetővé válik a Facebookos böngésző, de az is előfordulhat, hogy csak egy kísérletről van szó, amit végül elvetnek majd.

AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid