Befutott a Honor 7C

0

A Huawei által indított Honor márka újabb mobillal rukkolt elő a Honor 7C személyében. A mobil kétféle kiszerelésben jelenik meg, és átszámolva 115 eurós árat kapott, így leginkább alsó-középkategóriás ajánlatként értelmezhető. 

A telefon egyik változata 3 GB RAM-ot és 32 GB belső tárhelyet kínál a már említett 115 eurós áron (kb. 36 000 Ft), míg a másik verzió 166 eurós, de ezért az összegért cserébe 4 GB RAM, valamint 64 GB ROM jár. A kijelző minden okostelefon meghatározó része, nos, ez esetben egy 5.99 colos 1440×720 pixel felbontású 18:9-es képernyőt lesz szerencsénk bámulni, amit 2.5D-s üveg véd a karcoktól. A mobilban egy Qualcomm Snapdragon 450 chipset muzsikál, és a készülék egyébként támogatja két SIM kártya egyidejű behelyezését is.

A hátlapon egy kétszenzoros képrögzítő kiépítés található egy 13 megapixeles és egy mélységérzékelő 2 megapixeles egységgel. Az előlapon egy 8 megapixeles kamera csücsül. Ami a szoftveres oldalt illeti, bekapcsolás után Android 8.0 Oreo rendszer fogad minket, amit a vállalat saját kialakítású EMUI 8.0 felülete tesz teljessé.

A hátlapon nem csupán kamerák, de egy ujjlenyomat-olvasó is megtalálható, de ha a tulajdonosnak úgy kényelmes, akkor használhatja a Face Unlock arcfelismeréses feloldását is. Az elő- és a hátlapi kamerák képesek portrémódban is rögzíteni a dolgokat. Választható színek tekintetében be kell érni a fekete, a vörös, az arany, valamint a kék árnyalatokkal.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid