Bejelentették az LG Watch Style és Watch Sport okosórákat

0

Az LG végre bejelentette a pletykákban már régóta szereplő okosóráit, a Watch Style-t, illetve a Watch Sport-ot. A Google csapatával karöltve készült eszközök az elsők, amelyek Android Wear 2.0 rendszerrel érkeznek, és február 10-én fognak startolni az Egyesült Államokban. 

A két okosóra közül a Watch Style a kisebb, és az olcsóbb. A megjelenítője 1.2 hüvelykes, a felbontása 360×360, a panelhez felhasznált technológia pedig P-OLED. A készüléket felvértezték környezeti fényérzékelővel, Bluetooth és Wi-Fi kapcsolódási lehetőséggel. Ez az okosóra egy alapképességekkel rendelkező eszköz, a kevésbé nagyigényű felhasználók számára.

A belsejében Snapdragon Wear 2100 chipset dolgozik 512 MB RAM, valamint egy 4 GB-os adattároló társaságában. A 240 milliamperórás akkumulátort vezeték nélküli töltés segítségével lehet energiához juttatni, a ház rozsdamentes acélból készült, a szíjak bőrből vannak. Az eszköz IP67 szabvány szerint áll ellen az elemeknek. A Watch Style 249 dollárba kerül titán és ezüst színekben, illetve 279 dollárért megvásárolható lesz rózsaarany kiszerelésben is.

Aztán ott van az LG Watch Sport, ami már egy komolyabb masina. 1.38 inches megjelenítőjén 480×480 pixel terpeszkedik. A képernyőhöz itt is P-OLED panelt használtak a dél-koreaiak, aminek rejtekében egy Snapdragon Wear 2100 lapkakészlet dolgozik 768 MB RAM, illetve egy 4 GB-os háttértár társaságában.

A készülék telepe 430 milliamperórás, és maga a szerkezet mindenféle szenzoros, illetve kapcsolódási opcióval rendelkezik: LTE modem, Wi-Fi, GPS, NFC, pulzusszámmérő, barométer, illetve környezeti fényérzékelő. A Watch Sport szintén ellenáll az elemeknek, mégpedig az IP68 szabványnak megfelelően. Az okosóra 349 dollárba kerül, titán, valamint sötétkék színekben lesz kapható, utóbbi változatot csakis a Google áruházából lehet majd beszerezni.

A készülék hamarosan elérhetővé válnak az Egyesült Államokon kívül is, mégpedig Kanadában, Oroszországban, Szaúd-Arábiában, Dél-Afrikában, Dél-Koreában, Tajvanon, az Egyesült Arab Emirátusokban, és az Egyesült Királyságban is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid