Bejelentették a Honor Magic 5 Lite-ot

0

Jóval a beígért MWC esemény előtt a Honor úgy határozott, hogy leleplezi az egyik tarsolyában levő okostelefonját, így hivatalosan is befutott a Magic 5 Lite. A készülék igazából egy újracsomagolt Honor X9a, amelyet kifejezetten az európai piacra szánt a kínai gyártó.

Az okostelefon 6,67 colos OLED megjelenítővel rendelkezik, amelyen Full HD+ felbontásban jelennek meg a tartalmak, mégpedig 120 Hz-es képfrissítés mellett. A kijelző 10 bites panelre épül, és lehetővé teszi az 1920 Hz-es PWM sötétítést. A képernyő további extrája a mögé épített ujjlenyomat-olvasó, felső részén pedig egy kivágást találni, ide került az előlapi 16 megapixeles kamera.

A kameráknál maradva, a hátoldalon 64 megapixeles elsődleges modul foglal helyet, amelyet egy 5 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 2 megapixeles makró egység egészít ki. Az összes érzékelő egy kör alakú elrendezésben foglal helyet, amelynek természetesen részét képezi egy LED-villanó is.

A Honor Magic 5 Lite meghajtásáért Snapdragon 695 lapkakészlet felel, amely mellé 6 GB RAM, valamint 128 GB háttértár kerül az összeszerelés során. A tárhely egy részéről le kell mondanunk, mégpedig a telefonon futó Android 12 operációs rendszer javára, amelyet a gyártó saját fejlesztésű Magic UI 6.1 interfésze egészít ki. A mérnöki bravúr még egy 5100 mAh-s telepet is sikerrel a készülék belsejébe passzírozott, amely támogatja a 40 wattos gyorstöltést.

A Honor Magic 5 Lite-ot Franciaországban jelentették be, első körben ott lehet majd előrendelni, méghozzá február 20-tól. A mobilt a helyiek választhatják fekete, zöld és ezüst árnyalatokban, a 6/128 GB-os kiszerelés ára 379 euró, ami nagyjából 143 ezer Ft-ot jelent. Valószínűleg nem csak a franciáknál lesz kapható, de erről egyelőre nem szolgáltak bővebb információval a kínai gyártó munkatársai.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid