Bejelentették a OnePlus Pad Pro táblagépet

0

A közelmúltban tartott kínai eseményén a OnePlus nem csupán az Ace 3 Pro okostelefont jelentette be, hanem egy vadonatúj okosórát és a OnePlus Pad Pro táblagépet is. Utóbbi nagyméretű, magas felbontású és képfrissítésű megjelenítővel, illetve csúcskategóriás lapkakészlettel igyekszik levenni bennünket a lábunkról.

Pár éve még lehetett azon szomorkodni, hogy ha 11 hüvelykesnél nagyobb prémium táblagépet akarunk vásárolni, akkor csak az iPad Pro vagy a Samsung Galaxy Tab S modellek valamelyike jöhetett szóba, de manapság már egyre több az alternatíva. Ezek egyike a OnePlus Pad Pro tablet is.

A OnePlus Pad Pro 12,1 hüvelykes megjelenítővel van felszerelve, amely IPS LCD technológián alapul, és 3200 × 2120 képpontos felbontást kínál 144 Hz-es képfrissítési ráta, valamint 7:5 képarány mellett. A panel maximális fényereje 900 nit. A táblagép megjelenítője támogatja az új OnePlus Smart Stylus Pro érintőtollat, a színvonalas hangzást pedig négy hangszóró biztosítja.

A táblagép meghajtásáról Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet gondoskodik, amely mellé akár 16 GB RAM és 512 GB háttértár is kerülhet a választott kiszereléstől függően. A hardveres komponensek energiaellátását egy 9510 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amely támogatja a 67 wattos gyorstöltést.

A táblagép az első bekapcsolást követően Android 13 operációs rendszerrel fogadja az új tulajdonost. A szoftvernek természetesen részét képezi a gyártó saját fejlesztésű felhasználói felülete is. Mivel a készülék egyelőre csak a kínai piacon kapható, ez jelen esetben ColorOS interfészt jelent.

A OnePlus Pad Pro táblagép zöld és szürke árnyalatokban kerül forgalomba. A 8/128 GB-os kiszerelés helyi pénzből átszámítva nagyjából 148 ezer forintos áron lesz kapható, míg a 16 GB RAM-mal és 512 GB belső tárhellyel szerelt konfiguráció 193 ezer forintnak megfelelő jüanért vehető birtokba. Nemzetközi értékesítésről ugyan még nem esett szó, de igencsak valószínű, hogy Európában is találkozni fogunk a készülékkel.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid