Bejelentették a tripla kamerás Leagoo S10-et, és más újdonságokat is

0

A kínai gyártó nem csak a legújabb fejlesztését, hanem jó pár másik mobilt is prezentált egy Hongkongban tartott elektronika kiállításon.

Leagoo S10

A legújabb telefonjuk a Leagoo S10 elnevezést kapta, amit a rendezvényen jelentettek be, és a tripla kamera mellett megkapta a kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasót is. Ismerve a gyártó múltját, kijelenthetjük, hogy a legújabb fícsöröket próbálják meg majd becsempészni az olcsóbb szegmensbe is, így várhatóan sikeres lesz az S10.

Egyelőre még nem árulták el a konkrét specifikációkat, és az árat sem, ám valószínűleg hamarosan ezekre is fény derül.

Leagoo S9/S9 Pro

Februárban az MWC2018-on mutatták be, és azóta az egyik legkeresettebb termékük lett világszerte (Amazon, Aliexpress stb). A készülékek notch-csal rendelkeznek, és akár 65MP-es Ultra-HD képeket is készíthetünk velük. Az S9 Pro verzió nagyobb kijelzőt és háttértárat kapott.

Leagoo S9 Pro (6.18 colos FHD+ kijelző, 4GB + 64GB, 8 magos processzor)

Leagoo S9 (5.85 colos HD+ kijelző,  4GB + 32GB, 8 mag)

Leagoo Power 5

Többször írtunk már róla, mivel a valós 7000 mAh-s akkumulátorára nagyon büszke a cég, és azoknak ajánlott, akiknek fontos a hosszú használati idő, hiszen akár 4 nap is elérhető a mobillal.

7000 mAh, 5.99 col, FHD+, 6GB + 64GB, 8 mag, duál kamera

Leagoo XRover

A gyártó strapatelefonja, amely 18:9-es kijelzőt, és iszonyat erős védelmet kapott, így nem kell féltenünk a mobilt sem az eséstől, sem a karcoktól. A Leagoo szerint 90%-kal kisebb eséllyel sérül, mint egy átlag mobil.

IP68, 5.72 col, 8 mag, 6GB + 128 GB, 5000 mAh

Ha ez nem lenne még elég, más területre is szeretnének betörni, és rengeteg apróságot mutattak be, mint pl. AI hangszórókat, vezetéknélküli töltőket, komplett számítógépet, laptopot, tableteket és háttértárakat is.

Emellett a Leagoo CEO-ja ismertette az új stratégiájukat, melyben az online és offline értékesítési csatornákat igyekeznek kombinálni, és próbálják minden lehetséges módon eljuttatni a termékeiket a felhasználókhoz. Ezt nagyon fontosnak találják a mostani telített piacon, arról nem is beszélve, hogy így igyekeznek az áraikat is lent tartani.

Az új értékesítési stratégiát ezen az oldalon próbálják bemutatni.

Ezen a linken az S9 rendelhető elő, és akár 1.99 dollárért megvásárolhatják a szerencsések.

A hatalmas akkumulátorral rendelkező Leagoo Power 5 előrendelése pedig itt lehetséges.

Forrás: Leagoo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid