Praktikus Xiaomi gyorstöltő 5 db USB és egy USB-C porttal

0

Ha előfordul, hogy egyszerre több okostelefont vagy más kütyüt is töltenél, és ezt a lehető legpraktikusabban oldanád meg, akkor érdemes megnézned a Xiaomi nemrég debütált gyorstöltő adapterét, ami most kifejezetten jó áron kapható.

A Xiaomi kütyüje 5 darab normál USB porttal és egy USB-C porttal van felszerelve, és ezeken összesen 60W leadására képes egyszerre. Az egyik normál USB és az USB-C port támogatja a Quick Charge 3.0 gyorstöltést is, azaz szinte minden csúcsmobilt sebesen tudnak tölteni, a maradék 4 port pedig egyenként maximum 2.4 Amperes, tehát ezekre sem lehet panasz.

A töltő szinte bármilyen okostelefonnal kompatibilis (nem csak Xiaomi), az sem baj, ha az nem támogatja a gyorstöltést, hiszen csak annyival tölt a kütyü, amennyit a készülék enged. A töltő egyébként többféle védelemmel is el van látva, tehát teljesen biztonságos a használata. A legnagyobb haszna pedig az, hogy egyetlen konnektorhelyet foglal csak, miközben több eszközt tölthetünk vele egyszerre (mobil, okosóra, okoskarkötő, powerbank, stb.).

A Xiaomi töltője most akcióban 29.99 dollárba kerül ezen a linken, ami kb. 7500 Ft, de korlátozott a készlet.

Egyébként sok Xiaomi termék lett most olcsóbb, érdemes szétnézni az alábbi oldalon:

Forrás: Gearbest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid