Belépőszintű táblagép a Xiaomitól?

0

A Xiaomi a világ harmadik legnagyobb mobilgyártó cégévé vált, és úgy fest, hogy a kínai vállalat szeretné kicsit gyarapítani táblagép felhozatalát is, ami jelenleg csupán a 7.9 hüvelykes MiPad-ból áll. A következő készülék egy belépőszintű 9.2 hüvelykes eszköz lehet, amit egy kiszivárgott benchmark buktatott le.

Xiaomi beleposzintu tablet

A korábban általunk is bemutatott MiPad határozottan felső kategóriás hardverrel rendelkezik, és brutális felbontású megjelenítővel bír. Az újdonságnak viszont jóval visszafogottabbak a paraméterei, a kijelzője csupán 1280×720-as felbontású (Android tableteknél inkább az 1280×800 a megszokott). A kiszivárgott masina lelke egy 64 bites Qualcomm Snapdragon 410 lesz, aminek mind a négy magja 1.2 GHz-en ketyeg. A grafikai megjelenítésért egy Adreno 306-os GPU felel majd, amihez 1GB RAM társul, a belső tárhely mérete pedig 8 GB-os, amiből kb. 5.8-at használhatunk fel.

A gép kameráiról a benchmark nem fed fel információt, de az bizonyos, hogy lesz benne SIM kártya slot, valamint WiFi, Bluetooth és GPS modullal is ellátják. Ha a termék valódi, a gyártó hamarosan nyilvánosságra hozza a többi specifikációt is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid