Bemutatkozott a Xiaomi Mi Smart Band 4C

0

Ahogy az várható volt, megérkezett a Xiaomi Mi Smart Band 4C (vagy egyszerűen csak Xiaomi Mi Band 4C), ami tulajdonképpen a Redmi Band nemzetközi verziója. Tudásban a Mi Band 4-hez áll közel a kütyü, ám egy teljesen eltérő, szögletes dizájnt kapott. Nézzük a fontosabb részleteket!

A Xiaomi Mi Smart Band 4C egyelőre Malajziában jelent meg, ahol átszámolva cirka 7 200 Ft-ot kérnek érte. Európai megjelenésről egyelőre nincs hír, de jó eséllyel a kontinensünkön is kapható lesz az újdonság.

Xiaomi Mi Smart Band 4C bemutató

Egy egész méretes, 1,08 colos kijelző került a kütyüre 220×128 pixel felbontással, összehasonlításképpen a Mi Band 4 megjelenítője 0,95 colos. A Mi Smart Band 4C első körben 4 színben érkezik, és 70-nél is több óralap érhető el rá, ráadásul a választék idővel folyamatosan bővülni fog.

Jó hír, hogy nem maradt ki a vízállóság, a Mi Smart Band 4C az 5ATM szabvány szerint bírja a kiképzést, vagyis nyugodtan víz alá lehet meríteni, akár úszásra is alkalmas.

A fitneszkarkötő 5 különböző sportmódot támogat, és természetesen egész napos aktivitásmérést kínál, a mozgás mellett rendszeresen méri a pulzust, figyeli az alvást, és persze jelzi az értesítéseket is, hogy ne maradjunk le semmi fontosról.

Az üzemidő a vállalat szerint 14 nap, és ami igazán érdekes, hogy nem kell külön töltő hozzá, az egyik szíjat levéve ugyanis egy USB-A csatlakozó bukkan fel, így szinte bárhol, bármivel tölthetjük a kütyüt. Rádughatjuk számítógépre, laptopra, powerbankre, de akár a mobilok adaptere is használható közvetlenül, kábel nélkül.

Forrás: Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid