Bemutató videón a HTC 10

1

A tajvani vállalat legújabb csúcsmobilját a napokban fedték fel a nagyérdemű előtt, a rajongók pedig egy fotózásra és magas színvonalú audiovizuális élményre kiélezett okostelefonnal ismerkedhettek meg a HTC 10 személyében. Persze egy dolog mi van a papírra írva, és megint más kézközelből megismerkedni a készülékkel. Szerencsére az Android Authority munkatársainak hála kaphatunk egy közeli képet arról, mit is tud az újdonság. 

Egy rövidke, alig öt perces videóban jobban is szemügyre vehetjük HTC legújabb zászlóshajóját. Igaz a remek hangzást ígérő fülhallgatót nem tudjuk egy ilyen felvételen keresztül megcsodálni, de azért akad így is látnivaló. Megtekinthetjük a QHD felbontású Super LCD 5 technológiára épülő érintőkijelzőt, dicsérhetjük a HTC 10 formatervét, illetve barátkozhatunk a felhasználó felülettel, ami azért meghatározó része lesz a készülékkel együtt töltött mindennapoknak. A videót készítő újságíró a kamera képességeit is kipróbálja.

Igazából a képsorok magukért beszélnek, annyit még hozzáfűznék, hogy talán egy kis angol nyelvtudás – némi tech zsargonnal megtámogatva – nem hátrányos a videó teljes mértékű élvezetéhez, de ha csak a szemlélődés a cél, akkor annyira ez sem fontos.

Az eddig olvasottak és a videó alapján beruháznátok egy HTC 10-re?

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid