Bemutatták a Huawei Ascend P7 mini-t

0

Érdekes dolog történt, mivel a Huawei Ascend P7 előtt mutatták be annak a mini változatát, és ez eléggé eltér a megszokottól. Az ok egyébként valószínűleg az, hogy ha később jelenik meg egy csúcsmodell lebutított mini változata, akkor azonnal elkezdődik az összehasonlítgatás, így azonban későbbre tartogatják a komolyabb modellt.Huawei-Ascend-P7-Mini-official

A Huawei Ascend P7 mini egy 4.5 colos in-cell TFT kijelzőt kapott, aminek mindössze 960×540 pixeles a felbontása. Az in-cell technológia egyébként a vékonyabb készülékházat teszi lehetővé. A mobil lelkét a négymagos 1.2GHz-es Snapdragon 400 adja, amihez Andreno 305-ös GPU, 1GB RAM és 8GB-os beépített memória társul. Kapunk még MicroSD bővítési lehetőséget, illetve egy 8 és egy 5 megapixeles kamerát is.

A P7 mini súlya 115 gramm, a méretei pedig 131.2 x 65.3 x 7.8 mm, azaz kicsit vastagabb, mint a hamarosan bemutatkozó P7, ami 7 mm alatt lesz.

p7-mini

Az akkumulátor kapacitása 2000mAh, a szoftver pedig Android 4.3 gyárilag. Az ár még nem ismert, de hamarosan megjelenik a készülék Európában.

GSMInsider

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid