Bemutatták a Samsung Galaxy Tab S3-at

0

A Samsung bemutatta legújabb androidos csúcstáblagépét, a Galaxy Tab S3-at, ami leginkább a produktivitásra és a multimédiás képességekre helyezi a hangsúlyt. Nagyon komoly masina lett, érdemes elolvasni a bemutatót.

A Galaxy Tab S3 az elődökkel ellentétben csak egy méretben érkezik. A készülék egy 9.7 colos Super AMOLED kijelzőt kapott 2048×1536 pixel felbontással, és támogatja a HDR tartalmakat is.

Maga a tablet rendkívül vékony és könnyű, egész pontosan 237.3 x 169 x 6 mm-es dimenziókat és 430 gramm körüli tömeget kapunk. A keret fémből van, az előlap és a hátlap pedig egyaránt üveg borítással bír. Az előlapon megtaláljuk a jellegzetes Home gombot, amelybe ujjlenyomat-olvasó is került.

A meghajtásról a Snapdragon 820 gondoskodik, ami az egyik legerősebb tavalyi csúcshardver, és ehhez 4 GB RAM, valamint 32 GB-os bővíthető tárhely párosul.

A tablet egyik nagy újítása, hogy gyárilag jár hozzá S Pen, a már jól ismert funkciókkal. Ezt sajnos nem lehet belecsúsztatni a karcsú házba, a csatlakoztatható billentyűzetbe viszont igen, bár ezt külön kell majd megvásárolnunk a készülékhez.

A Galaxy Tab S3 négy hangszórót is kapott, amelyek az AKG technológiáját használják, azaz a hangzásra biztosan nem lesz panaszunk, ráadásuk a készülék elfordításakor nem csak a kép, hanem a hang is igazodik.

A hátlap alatt egy méretes, 6000 mAh-s aksit találunk, ami USB-C porton keresztül tölthető, ráadásul kifejezetten gyorsan. A Samsung 12 óra videózást ígér egy töltéssel.

Kamerákból egy 13 és egy 5 megapixeleset kapunk, előbbi f/1.9-es rekesznyílással és autofókusszal bír, a rendszer pedig természetesen már Android 7.0-n alapszik.

A pontos ár és a megjelenés időpontja még nem ismert, de az biztos, hogy lesz csak Wifi-s, és LTE modell is.

forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid