Bemutatták az LG G6 kijelzőjét

0

Az LG Display egy új kijelzőt mutatott be Dél-Koreában, és azt is elárulták, hogy ez kerül majd a gyártó következő zászlóshajójába. Nézzük miről is van szó!

Az LG G5 egy 5.3 colos, 16:9-es QHD kijelzőt használ, a most bemutatott LCD panel viszont 5.7 colos, QHD+ felbontású, a képaránya pedig 18:9. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a megjelenítő nem csak nagyobb, de hosszúkásabb is lesz, ami jól jöhet például az Android 7.0 osztott képernyős módjához.

Egész pontosan 2880×1440 képpontot kapunk, a pixelsűrűség pedig 564 ppi, és azt is elárulták, hogy extrém vékony kijelző körüli kerete lesz az ezzel érkező újdonságnak. Az új megjelenítő ráadásul megkapja az LG inTOUCH technológiáját, amivel sokkal reszponzívabb lesz a panel, azaz gyorsabban reagál majd az érintésekre. És ha ez még nem lenne elég, a most bemutatott kijelző 30%-kal kevesebbet fogyaszt az elődjénél.

A LG azt is elárulta, hogy az újdonság a gyártó soron következő csúcsmobiljában teljesít majd szolgálatot. Minden bizonnyal az LG G6-ról van szó, ami dizájnban némileg hasonlíthat az elődjére, de úgy tudjuk, hogy a moduláris kialakítással felhagy a vállalat. A bemutató február végén várható az MWC kiállításon.

forrás: LG Display

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid