Friss hírek az Oppo Find 9-ről

0

Már nem az a kérdés, hogy lesz-e valaha Oppo Find 9, hanem az, vajon még az év első felében kézbe vehetjük-e az ázsiaiak csúcskategóriás okostelefonját, avagy sem. Több korábbi pletyka arra utalt, hogy szerencsénk lesz, és még az első félév folyamán debütálni fog a mobil, és most megint befutott egy friss értesülés, ami optimista szemléletre adhat okot. 

Az Oppo egyik ügyvezetője fedte fel egy vásárlási útmutatással foglalkozó fórumon, hogy a Find 9 valóban meg fog érkezni még 2017 első felében. Sajnos sem a fórum helyszíne, sem a cég eme munkatársának neve nem került említésre, így van némi misztikus töltete az új hírnek. Persze attól még szabad bízni a legjobbakban!

Szóval maradtak bőven homályos részei ennek a Find 9 sztorinak, hiszen többek között a bemutató pontos dátumát sem tudni, ennek ellenére a hardveres kiépítésről már kiderült ez-az. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor az Oppo zászlóshajójában Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészlet végezheti a számítási feladatokat, amihez 6, esetleg 8 GB RAM társul be, a tétet pedig tovább emeli a telefon 128 GB-os háttértára. A QHD felbontású képernyőn egy vadonatúj mesterséges intelligenciával felvértezett rendszerben gyönyörködhetünk majd, ami a Find OS névre fog hallgatni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid