ZUK Z2 Pro – Snapdragon 820-szal és 6 GB RAM-mal érkezett

0

A Lenovo almárkája, a ZUK lerántotta a leplet a Z2 Pro okostelefonról, véget vetve az elmúlt hetek pletykáinak.

A Z2 Pro megjelenítője 5.2 colos, AMOLED technológiát használ, és Full HD felbontással tárja elénk a készülékre installált Android Marshmallow szoftvert. A rendszer mögötti hardveres erőt egy Snapdragon 820 lapka biztosítja, amely mellé minden szégyenérzet nélkül 6 GB RAM-ot és 128 GB háttértárat is odatettek a kínaiak. A későbbiekben elérhető lesz egy 4 GB RAM-mal és 64 GB-os adattárolóval szerelt változat is a kisebb igényűek számára.

zuk z2 pro

A hátlapon egy 13 megapixeles ISOCELL kamera található, 1.34 mikrométeres pixelekkel, f/1.8-as apertúrával és fázisdetekciós autófókusszal. Az elsődleges szenzor támogatja a 4K felbontású mozgókép rögzítését. Az előlapi kamera felbontása 8 megapixel, a pixelek 1.4 mikrométeresek, a rekeszérték ezúttal viszont f/2.0.

zuk z2 pro

A Home gomb egyben ujjlenyomat-olvasó is, de akadnak itt más érdekes érzékelők is, úgy mint pulzusmérő, UV szenzor, magasságmérő stb. A ZUK Z2 Pro 23 különböző hálózatfajtával is elboldogul, amiben természetesen a 4G LTE és a VoLTE is ott szerepel, de ha nem vezeték nélküli kapcsolatot akarunk kiépíteni, használhatjuk a C típusú, 3.1-es USB portot is.

A készülék méreteit tekintve 145.4 x 70.5 x 7.5 mm-es, illetve 145 grammos. A burkolat alá egy 3100 milliamperórás telepet passzíroztak, ami támogatja a Quick Charge 3.0 gyorstöltési szabványt.

A 6 GB/128 GB-os modell ára Kínában 420 dollár lesz.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid