#BendGate – támadnak a riválisok

3

Már napok óta a legfelkapottabb téma a neten az új iPhone 6 Plus elhajlása a zsebekben. Elferdült iPhone képeket láthattunk mindenhol, majd jöttek a videók is, amik bebizonyították, hogy az iPhone 6 Plus tényleg viszonylag könnyen elhajlítható. A rivális gyártóknak pedig felcsillant a szemük, és kapva kaptak az alkalmon, hogy az Apple-t még jobban megalázzák, és ezáltal saját termékeiket reklámozzák.

A Samsung a Galaxy Note Edge-t emelte ki tweetjében, ami „Ívelt. Nem hajlított.”

samsung

Az LG, nem meglepő módon, a G Flex-et választotta ki e megtisztelő feladatra, és hozzátette: „A mi telefonunk nem elhajlik, hanem hajlik. Direkt.”

lg

Természetesen az HTC sem maradt ki. „Úgy tervezve, hogy a legnehezebb körülményeknek is ellenálljon. Mint például a zsebed.”

htc

 

A Nokia Németország is közzé tett egy képet egy régi Nokiáról, amihez azt fűzte hozzá, hogy „Nem is hajlik, és nem is törik.”

nokia

Néhány nem tech gyártó is beszállt az trollkodásba. A KitKat-nek azért persze van valami köze a dolgokhoz, és a következő képet tweetelték:

kitkat„Nem hajlunk, hanem törünk.”

A Heineken-nek is eszébe jutott valami szellemes, amit megosztott Twitteren. A képen ez áll: „Ne aggódjatok, velünk folyton ez történik.”

heineken

Ezeken kívül is nagyon sok kép és tweet jelent meg, csak néhányat mutattunk be. Egyébként sokan azzal védték az Apple-t, hogy az összes mobilt meg lehet hajlítani, de azért nem mindegyikhez ugyanakkora erőhatás kell. Az alábbi videón a Note 3 jóval komolyabb erőfeszítésnek is ellenáll, persze a Samsung phablete nem olyan vékony, mint az iPhone 6 Plus.

És végül itt az eredeti videó, amit már közel 40 millióan láttak:

Ha még több humoros képet szeretnél látni a témáról, csak keress rá a #BendGate hashtag-re.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Patrik
NapiDroid