Valódi fotókon a következő Nexus mobil!

1

Két valódi fotó is felbukkant a Motorola új készülékéről, ami a Shamu kódnevet viseli. Bár még nincs rá 100%-os bizonyíték, de minden bizonnyal ez lesz a következő Google-mobil, ami talán Nexus 6 vagy Nexus X néven jön majd.

Az első képen az LG G3 társaságában láthatjuk a Motorola mobilját, és bár a G3 sem kicsi a maga 5.5 colos kijelzőjével, azért a Shamu egy óriásnak tűnik mellette.

motorola-shamu-nexus-6

A készülék minden bizonnyal 5.9 colos lesz, ami egy elég érdekes döntés, hiszen ekkora méretnek már sokan nem fognak örülni. Persze az is előfordulhat, hogy lesz kisebb Nexus mobil, egyelőre még semmit sem tudunk biztosra.

A dizájn egyébként egyértelműen az új Moto X-re hasonlít, és a finom műanyag hátlap mellett fém keretet kapunk.

A második képen a készülék About képernyője látható. Bal oldalt van az eredeti kép, ami elég sötét, jobb oldalon pedig egy kicsit módosított változat, amint már a mobil körvonalai is kivehetők. Kiderül, hogy már az Android L fut a készüléken, bár ez nem túlzottan meglepő.

moto-shamu

Nemrég egyébként a következő Nexus mobil néhány fontosabb részlete is kiszivárgott, és ennek megfelelően egy Snapdragon 805-ös processzorra számítunk 3GB RAM-mal és 32 GB-os háttértárral. Az 5.92 colos kijelző QHD felbontású lesz, a hátlapon pedig egy 13 megapixeles kamera lapul majd LED villanóval.

Az új Nexus mobil a legfrissebb hírek szerint október közepén lepleződik majd le a Nexus 9 tablettel és az Android L végleges verziójával együtt, a megjelenés pedig november elején várható.

AndroidPolice, AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid