Bevált akciókamerák áron alul: GoPro HERO7 és ThiEYE T5 Edge

0

Újabb akciókra hívta fel a figyelmünket a Tomtop webáruház, ezúttal két remek akciókamerát áraztak le. Az egyik a kategória legjobbja, a másik pedig egy igazi ár/érték arány bajnok.

GoPro HERO7 Black

A GoPro HERO7-et remélhetőleg már senkinek sem kell bemutatni, az egyik legjobb, legbeváltabb akciókamera jelenleg. Gyönyörű 4K@60fps videókat vesz fel, de van lehetőség 240 fps-es lassításra is Full HD felbontás mellett. fotókat 12 MP-ben lő, kiváló a képstabilizáció, és a ház 10 méterig vízálló.

A GoPro akciókamerája most 349,99 dolláros áron rendelhető a Tomtop oldalán, ami kb. 101 ezer Ft, és a weboldal vámmentes szállítást ígér. A készlet közel fele már elfogyott. Részletek és rendelés ezen a linken.

ThiEYE T5 Edge

A ThiEYE T5 Edge egy jóval olcsóbb megoldás, de a maga árkategóriájában az egyik legjobb, legbeváltabb termék, sokan használják megelégedve. A kamera 4K-ban 30 fps-sel, 720p-ben pedig 120 fps-sel tud felvenni. Az elektronikus képstabilizátor nem csak Full HD felbontásnál, hanem 4K-nál is működik. Fotókat pedig 14 MP felbontásban készíthetünk. A látószög 170 fokos, és van egy olyan extra mód, ami csökkenti az ebből adódó halszem effektust. A készült felvételeket a 2 colos IPS kijelzőn is visszanézhetjük, amíg az 1100 mAh-s telep bírja szusszal. Egy töltéssel egyébként 80 perc felvételt ígér a gyártó 4K-ban és 100 percet Full HD-ben.

A ThiEYE T5 Edge most igen jó áron kapható, mindössze 83,99 dollárba kerül akcióban, ami nettó kb. 25 ezer Ft. A Dury Free Shipping szállítási mód pedig ingyenes, ez általában vámmentes (de nincs rá garancia). További részletek és vásárlás ezen a linken.

Megjegyzés: külföldi oldalakon ajánlott PayPallel fizetni!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid